Websiden skal etterhvert oppdateres. Følg heller med på klubbens facebok-side

 www.facebook.com - Vestlofoten Kajakklubb


Logg:

(siste hendelse øverst)

2013  
19.juni 12 padlere la ut fra Steine med kurs for Bårdsundet. 
12.juni
5.juni
29.mai 9 padlere padlet fra Ramberg denne siste onsdagen i mai. Nærmere referat kommer senere.
22.mai Onsdagspadlinga gikk i dag til Gåsøya i flott vær - østlig bris og blå himmel. Hele 12 padlere: Julio, Gian Luca, Aslak, Ingvald, Geir Kenneth, Geir Steinar, Fredrik, Hanna, Anne, Morten, Stina og Terje.
15.mai Onsdagspadlinga begynte i regn men klokka 20:30 er det flott vær. Aslak og Morten padla "rett ut" for litt bølgesurf og teknikktrening og bergingsøvelser.
8.mai Onsdagspadling i bra vær. Tur til Æsøya med litt lek underveis. Johan, Geir Steinar, Fredrik, Tanja og Morten.
24.april Onsdagspadling fra Ballstad
17.april Onsdagspadling fra Steine til iskanten i Storfjord. Johan, Roger, Benedikte, Rebekka og Jørn var med.
10.april Onsdagspadlinga avlyst pga vind og surt vær.
3.april Onsdagspadling med 3 deltakere: Rakel, Morten og Terje. Padlet i området Steine. Landgang på Kjeløya. Lett til frisk bris.
29.mars Langfredagspadling. Disse var med: Roger, Steinar, Jørn og Terje. Turen gikk fra naustet på Steine til Tørnholmen. Flott vær.
   
2012  
26.januar Bassengtrening. Disse var med: Morten, Stine, Alexandria, Nils Gunnar, Johan og Terje.
9.desember Halvannen håndfull padlere møttes på Ballstad til adventspadling med lyspyntede kajakker. Disse var med: Morten, Stine, Alexandria, Nils Gunnar, Johan, Ingvald, Geir Kenneth og Terje. Underveis lyttet vi til julesanger via et mini stereoanlegg. En av kajakkene hadde til og med opplegg for 220V vekselstrøm så pass opp, neste år kan det bli mye lyd! Etter padleturen var det kaffe og kaker på Himmel og havn.
28-29.september Spontan klubbtur inn Olderfjorden på Austvågøya. Johan, Roger, Jørn og Terje. Mer info og bilder kommer.
28-30.september Helgetur sammen med Vesterålen kajakklubb. Mer info og bilder kommer. Se også Facebook
26.september Onsdagspadling. Ny rekord i antall oppmøtte. 21 padlere padlet fra Steine til Gåsøya utenfor ure. Etter tilbakekomsten samlet vi oss på plenen hos Terje og fyrte bål. Disse var med: Hanne, Anne, Geir Kenneth, Morten, Lena, Ingvald, Ellen, Jørn, Roger, Sofia, Simmer, Fredrik, Alf, Aslak, Geir Steinar, Rune, Kristine, Johan, Trond og Terje. Pluss en som vi ikke fikk med i loggboka. Var du med eller vet du hvem som mangler? Send en mail til terje.waag@gmail.com
19.september Onsdagspadling fra Steine til Feholmen ved Apnes. Rekord i antall oppmøtte i 2012. 16 deltakere. Disse var med: Fredrik, Morten, Johan, Heidi, Jasna, Simmer, Anne Kirsti, Benedikte, Joe Michael, Helle, Kari Mette, Ingvald, Geir Steinar, Geir Kenneth, Hanne og Terje. Benedikte så en rev, Heidi så en krabbe. Morten ankom Feøya etter hvert. Lett bris, lettskyet. 6 km.
12.september Onsdagspadling fra Steine til lille Døløya ved Ure. Lett SV bris på første halvdel av turen - vinden stilnet av og vi padlet tilbake på blankt hav i skumringen. 11 deltakere: Roger, Gro, Benedikte, Jasna, Anne Kirsti, Fredrik, Simmer, Joe, Signe, Vigdis og Terje som tok i bruk nytt vaffeljern.
5.september Onsdagspadlinga denne gang gikk sammen med "Flakstad i farta". Johan skriver:

"Ankom Ramberg i frisk bris, vannrett!!! regn og flotte forhold. Hadde med 5 freske Flakstadværinga i kajakk i havneområdet. De fikk prøvd litt manøvrering og kos i kajakken, vått, windy og friskt ! Avslutta der ca 1930, og forflytta oss til stranda på Flakstad. Roger, Lisa, Geir-Steinar, Morten og Johan ville sjekke forholdene på den så idylliske stranda, og i dette været var den særdeles idyllisk! Anslår at bølgehøyden på max var ca 2m, og når den da bryt og ruller inn var det et fasinerende syn. Ikke verre enn at Morten ( som vanlig) var først ute, et imponerende syn når han forsvant inn i en bølge for så, på mirakuløst vis dukka opp lenger ut, rulla rundt, og påan igjen. Greit med en uredd prøvekanin som takle det meste.
Vi andre måtte jo bare prøve vi også, måtte hjelpe hverandre for å komme ombord og ut. Trur det er dette som kalles padlemessige C-momenter!! Oppsummert kan du si at vi hadde en uforglemmelig opplevelse i Lofotens største vaskemaskin. Driv fremdelses å vaske ut sand fra kropp og utstyr!!"

29.august Onsdagspadlinga gikk fra Steine til pollen innafor Apnes. Motstrøm både inn og ut. Fint vær og litt vind da vi padlet innover. Mer vær på returen med laber til frisk bris imot. God trening for padlemusklene. Hele 11 deltakere: Benedikte, Helle, Roger, Vigdis, Terje, Signe, Kasper, Jasna, Jørn, Geir Steinar og Sigvald. 7,5 km
24.-26.august Grunnkurs i havpadling ble avviklet over tre dager med til sammen 16 timer. Johan var kursleder, Rune var medhjelper og Espen var "gjestepadler". Deltakere: Helle, Benedikte, Jasna, Heidi, Kari Mette, Jan Bertin og Vetle. Etter en frisk og fin start på kurset fredag kveld, ble det enda friskere på lørdag. Men med ei sporty innstilling ble dagens mål nådd. Søndagens tur ble rene søndagsturen i forhold. Vinden om morran løyet utover dagen og det ble ei flott avslutning på kurset med bålkos og litt rull og tull før alle var fornøyde. 7 nye medlemmer ønskes velkommen i klubben!
22.august Onsdagspadling med 6 deltakere som padlet fra Steine til Æsøya. Fin tur - litt mer sjø idag enn de to forrige turene, men opphold og rolig innii Æsøysundet så da ble rulla og kameratredning trent på! De med tørrdrakt; Morten, Fredrik, Gro og Geir Steinar var uti vannet, mens nykommeren Helle og selvutnevnte sekretær Benedikte stod for redning. Flott tur :-)
15.august Onsdagspadling med 8 deltakere. Steine-Æsøya. Gamle travere: Morten, Johan, Terje, Jørn, Anne Kirsti og Fredrik. Vi ønsker nye padlere velkommen: Benedikte og Jasna. Nydelig vær i sol og blankt hav. Vi padlet gjennom flere seivøer. Morten og Johan ble som vanlig våte - og de dro med seg Fredrik.
Helgetur 10.-12. august Fellesturen med bl.a. Bodø kajakklubb startet fredag ettermiddag. Bildet til høyre er fra starten av turen. Til sammen deltar 18 padlere i hver sin kajakk. Det kom også deltakere fra Stokmarknes og Sortland. Fra vår klubb deltar Morten, Jan Hermann, Lisa, Geir Steinar og Geir Kenneth. Siden det blåste friskt på Rokkvika, ble starten flyttet til Skifjordmarka. Første økt gikk til Kartneset hvor de overnattet i telt. Tåka henger langt ned i fjellene og noe yr og regn har det vært uten at det har lagt en demper på stemningen.
Andre dagen gikk fra Kartneset til Alstadpollen. En drøy etappe på ca 30 km. Lunchpause på Finnhamnsanden, litt friskt videre til Malnes og så var det fine forhold i medvind og medstraum.
Tredje dagen padlet de videre over Steirapollen og over til Vestresand før en rundet Nesjeøyene og inn ytre og indre Borgpoll. Målet ble nådd - vikingekaia på Borg.
8.august Onsdagspadling fra Steine til Bårdsundet med 8 deltakere: Johan og Astrid i dobbelkajakk, Pep fra Barcelona, Arild fra Oslo, Benedikte nylig tilflyttet, Marsela, Gro og Terje. Sol og nesten helt stille. 13 km.
3.-4.august Overnatttingstur i østre Vågan. To deltakere: Steinar og Geir Steinar padlet rundt i Risvær-området. Flotte forhold med bålkos til langt på nattmorran.
1.august Onsdagspadling fra Steine til Tørnholmen, rundt Æsøya og retur. Bål med Anne Kirstis vafler på Tørnholmen. Disse var med: Rune, Terje, Andreas, Sondre, Steinar, Geir Steinar, Gro, Lisa, Morten og Anne Kirsti. Besøkende fra Sverige/ASKR: Karin, Martin og Sixten. Hans Christian, som nylig kjøpte Tørnholmen, dukket også opp for en prat. Ca 10 km. Stille men litt tungsjø fra SV.
25.juli Onsdagspadlinga avlyst pga dårlig værmelding. Likevel ble det en fin tur på blankstille hav. Anita og Terje padla tur-retur Arholmen.
18.juli Onsdagspadling. Jørn og Terje. Jørn brukte klubbens Baffin. Rute: Steine-Tørnholmen i Stamsund - Langsundet - Steine. Lett bris fra N. Oppholdsvær. 9,5 grader i lufta. 9,5 km i alt.
11.juli Nydelig mat igjen! To nybegynnere så turen gikk til nerkanten av "Hegreskogen" med mat- og kaffepause.
Vivian, Gro, Marcela, Ahmed og Morten. De to sistnevnte padlet til Leknes etter turen.
4.juli Onsdagspadling. Roger, Vivian, Anita, Margaretha og Morten var med.

Starta med visit innom Kylpesneset, før vi fulgte rundt Sennesvika. Hilste underveis på en kjenning av Anita på Skaftneset. Gjennom havna på Ure, før vi etter hvert landa på Oterholmen for kaffe og matstopp.
Deretter tilbake til Steine. Se bilder

29.juni - 1. juli Grunnkurs i havpadling,: Deltakere: Lisa, Gabrielle, Mona, Rigmor, Marit, Raymond, Susann og Peder. Terje var kursleder og Johan var hospitant. Siden bassenget var tomt for vann, lånte vi tørrdrakter av Bjørns kajakk i Tromsø. Dette gav en mye brattere læringskurve enn tidligere kurs. Fredag kveld greide første halvdel av rulla, Kameratredning ble innøvd med frisk vind i kastene. Lørdag trente vi teknikk på turen fra Steine til Feholmen (Apnes) og tilbake. Søndag padlet vi tur og fikk erfare padling i bølger som kom inn fra Vestfjorden. Alle kvalifiserte seg til vått kort og Johan kvalifiserte seg som instruktør på grunnkurs.
27.juni Onsdagspadling Litt for sterk vind på Steine så Anne Kirsti, Anita, Marsela og Roger kjørte til Klokkarvika der det var roligere forhold. De padlet rundt odden ved Løkta og nesten til småbåthavna. Fant en fin plass å gå i land for kafferast. Ved returen spaknet vinden av og de fortsatte da til Gjerstadneset med ny landgang. Retur til Klokkarvika.
20.juni Onsdagspadling.  Det var litt yr i lufta ved starten av turen, kanskje det var det som skremte de fleste på land. De to fremmøtte: Morten og Terje hadde en fin tur fra Steine via Tørnholmen til Myklevik hvor vi ble henta med bil. 8,5 km padling i opp mot lett bris og for det meste oppholdsvær.
13.juni

Onsdagspadling. Anita, Ahmad, Tatiana, Rune, Anne Kirsti og Terje. Stille til flau vind. Steine-Ure-Gåsøya-Steine. Fant ei fin strand for kafferast på Gåsøya. Ca 6 km. Ahmad trente på rulla før han gikk i land.

6.juni Onsdagspadling med 14 deltakere: Geir Steinar, Margarite, Øyvind, Signe, Lisa, Terje, Åsmund, Morten, Jørn, Sigurd, Anne Kirsti, Trond, Geir Kenneth og Ederlina. Sistnevnte Alle satt klare i kajakkene kl 18:45 og vi padla innover mot Storfjorden i laber bris, delvis skyet og ca 12 grader. Etter å ha slitt oss igjennnom straumen, stoppa vi på Feøya for en kaffetår og en trivelig prat.
Lørdag 2.juni Klubbtur: med 3 deltakere: Anita, Tatjana og Morten. Turen gikk til Valbergsområdet; Skokkelvik – Lyngvær var planen, med en antatt distanse på rundt 20km. Nydelig vær og lite bølger.

Vi var på vannet ca kl 12, og snirkla oss bortover mellom holmer og skjær. Underveis stoppa vi på et par  holmer, fant et tomt reir på ene, mens på den neste, både et reir med to stormåseunger i, og et reir med to uklekka egg. Skikkelig ”animal planet” med andre ord. Vi bestemte å ha en rast i ei lita vik på Malnes-odden, og snart blei det klart at vi ikke skulle krysse over til Lyngvær
siden det var fin-fint på Malneset.

Bål, mat, og kokte bobbelurer for å nevne noen ingredienser til et bra opphold, som varte et par timer. Minst.

30.mai Onsdagspadling. 7 personer denne gangen: Roger, Lisa, Rune, Anita, Tatiana, Geir Steinar og Morten. Kaldt vær med snøbyger. Padla inn Finstadpollen og til skogen "vår" i Storfjorden.
23.mai Onsdagspadling med 7 deltakere: Anita, Anne Kirsti, Tatiana, Johan, Rune, Jan Hermann og Terje. Flatt hav og sol. Padla mot Ure, møtte 9 fra Leknes padleklubb utenfor Leirvika. Padlet sammen til Bårdsundet. 13 km.
16.mai Onsdagspadling med 9 deltakere: Ahmad, Peter, Geir Kenneth, Tatiana, Morten, Johan, Roger, Jørn og Terje. Padla fra Steine til Tørnholmen i Stamsund og tilbake. Mange artige aktiviteter underveis: Se bilder her
9.mai Onsdagspadling med 8 deltakere: Anita, Lisa, Mona, Tatiana, Johan, Morten, Roger og Terje. Turen gikk til Æsøya i stille vær. Rundt øya, flåtevandring i Æsøysundet, rull og tull både her og der. Mona var på sin første tur, noe som gav mersmak. Se bilder
5.mai Strandryddedag. 4 av klubbens medlemmer var med og ryddet i området ved naustet. Flott innsats!
2.mai Onsdagspadling med Günter (førstereisgutt), Morten, Jørn og Terje.Lett bris. Padla til Kjeløya utenfor Steine. 5 km. Se bilder
25.april Onsdagspadling med 8 deltakere: Johan, Roger, Morten, Tatjana, Lisa, Geir Steinar, Gabrielle og Karin. Sistnevnte er journalist i Lofotposten, noe som resulterte i ei forside og ei dobbeltside med padlestoff. Se Lofotpostens lørdagsutgave den 28.april. Turen gikk til straumen ved Apnes med leik og moro.. Lisa gikk i vannet men tok det sporty og fortsatte leiken etter at kajakken var tømt for vann.
18.april Onsdagspadling. Turen gikk til Bårdsundet. Johan, Geir Steinar, Anita og Morten.
11.april Onsdagspadling. 4 deltakere: Geir Steinar, Anita, Line og Gabrielle. Sistnevnte har ikke padlet kajakk før. Turen gikk fra klubbnaustet mot Storfjorden - så litt padling mellom holmene for å bli kjent med båt og utstyr og finne balansen. Oppholdsvær, lett bris.
Langfredag 6.april Langfredagspadling. Morten, Anita, Torgeir, Jørn, Sigvald og Terje.padlet fra sjø-anlegget til Fiskerifagskolen på Gravdal, til Skarsjyen og tilbake. Kafferast i en gapahuk vi fant på rak.
Lørdag 3.mars Klubbtur med 4 deltakere: Morten, Johan, Nicolai og Terje. Turen gikk fra klubbnaustet til Æsøya hvor vi hadde kaffepause før retur via havna på Steine..
25.februar Bassengtrrening med 3 deltakere: Johan, Jørn og Terje.
28.januar Bassengtrening med 6 deltakere: Ahmad, Alexandra, Amanda, Morten, Johan og Terje.


Tidligere år: Se logg

Logo

Klubben har en flott logo - designet av Johan. Klebemerker er laget i to ulike størrelser. Merkene kan kjøpes på onsdagspadlingene og er en pryd for f.eks. kajakk og bil.

Kr 100 for 3 store klebemerker

Kr 100 for 5 små klebemerker


DVD-bibliotek

Vårt bibliotek med padlevideoer inneholder disse titlene:

Anne Kirsti har disse DVD-ene og holder rede på utlån av disse. Tlf 76 08 06 90 Mobil 907 91 233

Litt statistikk

Vi teller alle som har vært med på turene våre. Bassengtreningene er med i regnestykket, men ikke inneaktiviteter som årsmøte o.l.

Dato Hva Antall
28.januar Bassengtrening 6
25.februar Bassengtrening 3
3.mars Klubbtur 4
6.april Langfredagspadling 6
11.april Onsdagspadling 4
18.april Onsdagspadling 4
25.april Onsdagspadling 8
2.mai Onsdagspadling 4
9.mai Onsdagspadling 8
16.mai Onsdagspadling 9
23.mai Onsdagspadling 7
30.mai Onsdagspadling 7
2.juni Klubbtur 3
6.juni Onsdagspadling 14
13.juni Onsdagspadling 6
20.juni Onsdagspadling 2
27.juni Onsdagspadling 4
29.juni-1.juli Kurs 8
4.juli Onsdagspadling 5
11.juli Onsdagspadling 5
18.juli Onsdagspadling 2
25.juli Onsdagspadling 2
1.august Onsdagspadling 14
3.-4.august Overnattingstur 2
8.august Onsdagspadling 8
10.-12.august Helgetur 5
15.august Onsdagspadling 8
22.august Onsdagspadling 6
24.-26. august Grunnkurs i havpadling 10
29.august Onsdagspadling 11
5.september Onsdagspadling 4
12.september Onsdagspadling 11
19.september Onsdagspadling 16
26.september Onsdagspadling 21
     
26.januar Bassengtrening 6
Antall personturer hittil i år: 258

 


279 personturer i 2011. Hvor mange blir det i år, tro?

Grasrotandelen

Nå kan du velge å gi grasrotandelen til Vestlofoten Kajakklubb. Si fra neste gang du tipper fotball eller lotto så får klubben 5 prosent av innsatsen din. Organisasjonsnummeret vårt er 985 454 027

Husk kontingenten

Kontonummeret finner du hvis du velger Kontingent i menyen til venstre.
Klikk Skjema for påmelding for nyinnmelding og registrering hvis du ikke står i medlemslista.

Husk at bare registrerte medlemmer får e-post om det som skjer i klubben.

Send melding til webmaster hvis e-postadressen din (eller andres) er feil eller du savner navnet ditt i medlemslista!