Innmelding

Du kan melde deg inn i klubben på flere måter.

Gjennom kurs
Tar du et kurs hos oss, vil du få tilbud om medlemsskap gjennom kurset.

Innmelding via idrettsforbundet
Du kan be om medlemskap via nettsiden www.minidrett.no
Dersom du ikke har vært medlem i et idrettslag før, bruker du valget «Ny bruker».

Er du allerede medlem i et idrettslag kan du først prøve å «Logg inn».  Om du ikke kjenner brukernavn/passord, be om å få tilsendt passord til din epostadresse. Får du svar er du innmeldt et sted allerede.. Hvis din epostadresse ikke er kjent, prøver du «Ny bruker».

Etter at du har logget på kan du fra menyen «Medlemskap» søke opp Vestlofoten Kajakklubb. Bruk menyen «Finn ny klubb». Du vil få opp klubbmulighet, og innen klubben kan du markere hvilken type aktivitet du vil være med på.

For de fleste sitt vedkommende er Havpadling mest aktuelt. Herunder finnes muligheter for turer, kurs og mye forskjellig.
(Flattvann er mest orientert mot teknikktrening for effektiv fremdrift og konkurranse. Det er fritt frem for hvem helst å bli med, men du må like fokus på teknikk, padle fort og gjerne ha en kajakk som er egnet for det. Klubben har ingen hurtigkajakker.)

Send oss en epost
Skriv til leder (at) vlkk.no og opplys om navn, fødselsdato, kjønn, epostadresse, postadresse, telefonnr og eventuell hvem du er i familie med. Vi tilbyr familiemedlemskap dersom det er flere i samme hustand som ønsker å melde seg inn sammen. Rabatt allerede ved to familiemedlemmer 🙂