Innmelding

Du kan melde deg inn i klubben på flere måter.

Gjennom kurs
Tar du et kurs hos oss, vil du få tilbud om medlemsskap gjennom kurset.

Send oss en epost
Skriv til leder (at) vlkk.no og opplys om navn, fødselsdato, kjønn, epostadresse, postadresse, telefonnr og eventuell hvem du er i familie med. Vi tilbyr familiemedlemskap dersom det er flere i samme hustand som ønsker å melde seg inn sammen. Rabatt allerede ved to familiemedlemmer 🙂

Innmelding via idrettsforbundet
Du kan søke medlemskap via nettsiden www.minidrett.no
Dersom du ikke har vært medlem i et idrettslag før, bruker du valget «Ny bruker». Er du medlem allerede i et idrettslag kan du først prøve å «Logg inn». Be om å få tilsendt passord til din epostadresse. Får du svar er du innmeldt et sted allerede, og du kan så søke om medlemsskap i VLKK. Hvis din epostadresse ikke er kjent, kan du spørre idrettslaget ditt om du er registrert, eller du kan velge «Ny bruker».

Etter at du har logget på kan du fra menyen «Medlemskap» søke opp Vestlofoten Kajakklubb. Bruk menyen «Finn ny klubb». Du vil få opp klubbmulighet, og innen klubben kan du markere hvilken type aktivitet du vil være med på.

For de fleste sitt vedkommende er Havpadling mest aktuelt. Herunder finnes muligheter for turer, kurs og mye forskjellig.
(Flattvann er mest orientert mot teknikktrening for effektiv fremdrift og konkurranse. Det er fritt frem for hvem helst å bli med, men du må like fokus på teknikk, padle fort og gjerne ha en kajakk som er egnet for det. Klubben har ingen hurtigkajakker.)
Lurer du på hva Minidrett ellers kan brukes til, så kan du ta en titt på brukerveiledningen: https://itinfo.nif.no/Min_idrett_brukerveiledning