Om VLKK

Vestlofoten Kajakklubb ble stiftet i mars 2003, etter initiativ fra kajakkentusiaster.

Siden da har vi vært med på å gi flere hundre personer trivelige opplevelser rundt om i vår vakre natur, og vi regner med at enda mange flere i tidene som kommer får litt av samme opplevelser.

Klubben ledes av et styre, valgt av årsmøte. For 2022 består styret av: Espen Seierstad (leder), Morten Eilertsen (nestleder), Margrethe S Nygård, Martine W Musæus og Vanja Johannesen (styremedlemmer).

Tilholdssted: For tiden er klubben uten klubbhus/båtnaust. Dette er en sak styret jobber med å finne en løsning for. For tiden (2022) står kajakkene på tilhenger på Leknes i Tore Hjortsvei 3. Det er samme utlånssystem som før – se her for informasjon. Den eller de som ønsker å bruke kajakker må ordne transport selv. Vi har nå 11 ulike kajakker til bruk for våre medlemmer. De første ble kjøpt inn for 7 år siden, og den siste kom i 2021. Vi har ulike modeller, og dermed kan medlemmer prøve ulike typer kajakker, for hver enkelt modell har sine egenskaper, dermed er det stor mulighet for å finne frem til en type som føles ok. Alle, unntatt den eldste, oppleves som trygge og stødige. Det er to kajakker som er spesielt egnet for ungdommer og mindre padlere, lavere enn ca 160cm høye.

Klubben er registert i foretaksregisteret siden 2003, og i frivillighetsregisteret, med organisasjonsnummer 985 454 027