Aktivitetslederkurs 10. – 11. juli 2021

Aktivitetslederkurset er et utrolig spennende og givende kurs! For deg som er nysgjerrig, vil utvikle deg som padler og som ønsker å invitere og innvie andre til trygg havpadling.
Du vil lære å ta vare på andre og gi dem trygge og gode opplevelser. Hvordan du planlegger trygge og flotte kurs og turer. Du lærer også om risikovurdering, pedagogikk og å løse utfordringer som kan oppstå. I tett og godt samarbeid med de andre på kurset.

Etter fullført kurs har du formell kompetanse til å ta med andre på tur, holde dem trygge og ikke minst holde kajakkurs for nye padlere!

Kursdetaljer finner du på www.vlkk.no/kurs

Som beskrevet før ønsker klubben flere aktivitetsledere som kan ta med nye og gamle medlemmer på tur og holde grunnkurs for klubben. Dersom du ønsker å gjøre turer og kurs for klubben kan du få kurset gratis! Klubben gir dessuten godtgjørelse til sine kursholdere. For andre som vil delta koster kurset kr 2500.

Kursholder er Morten Eilertsen, som har masse padle- og pedagogisk erfaring. NPF veileder havkajakk og NPF trener1 flattvann 

Legg igjen en kommentar