Medlemsskap og kontigent

Som medlem i klubben får du foruten tilhørighet til en nesten verdensomfattende og populær fritidsaktivitet, tilgang på flere fordeler, blant andre:

Rimelig bruk av gode kajakker
Svært gunstig leie av kajakk om du ikke har selv. For kun kr 50 per døgn kan du leie en hvilken som helst av klubbens kajakker. Til sammenligning kan kajakkleie hos typiske utleiesteder/-butikker gjerne koste 5-600 kr for inntil 5-6 timer. Du kan dessuten leie en ekstra kajakk til noen du ønsker å ta med på tur. Med kajakken følger selvfølgelig også med åre, padlevest og spruttrekk.
Norske regler påbyr bruk av flytevest eller lignende når du er i kajakk på havet, og klubben krever at alle som bruker klubbens utstyr i privat regi har minimum grunnkurs hav («Våttkortet»).
Klubbmedlemmer gis dessuten rabatt på kjøp av utstyr hos noen kajakkbutikker som f.eks Tequila i Harstad.

Ønsker eller trenger du kajakkurs?
Mens mange kurstilbydere ofte tar 2500 kroner eller mer for et kajakkurs, kan du som medlem hos VLKK få kurs fra rimelige 800 kr. Vi har også andre prisgunstige kurs. Se mer info på kurssiden vår.

Bassengøving
Vi arrangerer flere bassengøkter på vinteren, her kan du være med å øve på akkurat det du ønsker, og du kan få råd og veiledning fra erfarne padlere om du ønsker.

Mange turer
I løpet av året arrangerer klubben en rekke turer, mange små og noen lengre. Disse kan du fritt være med på om du føler at dine ferdigheter er tilstrekkelig. Mange turer er såkalte lavterskelturer som gir alle mulighet til deltakelse, mens en og annen turen stiller krav til litt ekstra ferdigheter og erfaring. Dette blir kommentert i turinvitasjonene.

Innmelding og kontigenter
Enkel og direkte innmelding kan du gjøre her: https://medlemskap.nif.no/602360

Manuell innmelding kan du gjøre her: medlemskap.nif.no. Her søker du opp Vestlofoten Kajakklubb og velger den type padling du har lyst å være med på.

Les gjerne litt på «Aktiviteter» hva de ulike padleaktiviteter handler om. Når du har logget på websiden medlemsskap.nif.no kan du velge «profil» og du får tilgang til data som idrettsforbundet har registrert om deg, og du kan også betale ulike avgifter her.

Får du ikke dette til, kan du sende en epost til leder krøllalfa vlkk.no ( bruk @ ) og oppgi ditt navn, adresse, fødselsdato, telefon og epost. Opplys gjerne om du har et medlemskap i en annen klubb i Norges idrettsforbund. Vi trenger ikke vite hvilken klubb.

Medlemsskap koster per år, gjeldende fra 2023:
Voksen: kr 100
Ungdom og studenter*, 12 – 19 år: kr 100
Barn, under 12 år: kr 0
Familie, som bor under samme tak: Første medlem kr 100, medlem nr 2 kr 100, deretter kr 100 pr pers.

Kontingent betales helst til bankkonto: 1503 46 60155.
Merk innbetaling med navn, kontingent og årstall.
Du kan også bruke VIPPS, nr 507928 .

*Ordinære fullstidstudenter med studentbevis.

Betalingsmåter
Når du får tilsendt kontigentkrav kan du betale på ulike vis:

  • Vanlig faktura- / nettbankbetaling: Eposten inneholder en vanlig faktura, her bruker du nettbank og oppgir kontonummer og KID-nummer slik det står på fakturaen.
  • www.minidrett.no: Websiden https://medlemskap.nif.no/602360 tilhører Norges Idrettsforbund, og her kan du logge på og betale f.eks kontigent ved hjelp av betalingskort. Du kan også kontrollere den informasjon som er registrert, og eventuelt korrigere feil.
    Første gang du logger inn på denne siden må du  opprette «Ny bruker» fra menyen øverst til høyre. Oppgi den personinformasjon det spørres om. Siden du er registrert medlem i VLKK vil du så få opp ditt eget navn og annen informasjon og bekrefter dette. Er noe feil vil du få anledning til å rette opp feil. Skulle det se ut som du er registrert flere ganger må du sende en epost til «Idrettens support» for å ordne opp i det, slik at du blir registrert bare en gang.Får du ikke til dette, kan du sende en epost til leder (krøllalfa) vlkk.no og spørre.

Registrerte medlemmer som ikke betaler kontingent, får gjerne et par purringer, og uteblir innbetalingen fortsatt vil medlemsskapet bli avsluttet.

Personvern og slikt
Gjennom medlemskapet registrerer vi bare navn, fødselsdato, kjønn og diverse adresser og telefonnumre som du oppgir, og lagres i et sentralt register hos Norges Idrettsforbund. Vi er pålagt av Norges Idrettsforbund å gjøre det. Personvernerklæring for VLKK.
Denne informasjon blir aldri formidlet til tredjepart. Klubben nå og da sende epost med informasjon om aktiviteter og / eller innbetalingskrav. Det er viktig at du bidrar til å holde din informasjonen oppdatert og riktig. Det kan du gjøre via Minidrett.no. Vi har ellers ikke så gode muligheter til å ta enkeltadresser bort fra våre utsendinger.

Betingelser forøvrig
Som medlem i klubben forplikter du deg til å forholde deg til Norges Idrettsforbunds verdier og regler ellers, overholde klubbens retningslinjer for trygg padling og det som ellers følger naturlig av et medlemsskap som rettidig betaling av kontigenter og andre utgifter.