Kajakkurs og kajakkleie

Sist oppdatert januar 2022:

Leie kajakk?
Alle som er registrerte som medlemmer og har betalt årets kontigent kan leie klubbkajakk til kr 50 pr døgn. Som medlem i klubben kan du ta med en venn eller to på dine turer. Disse må betale kr 250 for leie.
Kajakkene står på tilhenger i Tore Hjortsvei 3, det er bare å hente kajakk. Disse er tilgjengelige døgnet rundt, om ikke klubben har en tur eller kurs.

Enhver som vil bruke klubbkajakk må sette seg inn i og forholde seg til regelverket vi har.

Har du lyst på «våttkortet»? Lære å padle kajakk?

Vi har det du ser etter!

Kursdatoer 2023 – per juni! 

Grunnkurs – 24. og 25. juni

For det første er kurs en morsom opplevelse!
Det blir ofte mye smil og latter, samtidig som du vil oppleve både mestring, gode utfordringer og kanskje litt flytting av personlige grenser. Vi legger spesiell vekt på at det skal være hyggelig og artig på kurs, vel vitende om at dette er positivt for en læreprosess.
For det andre – og enda viktigere – lærer du nødvendige ferdigheter for tryggere padling. Vår kyst er både vakker og utfordrende på en gang. Derfor er det anbefalt å ha litt kunnskap for å oppleve tryggere padling. Du vil lære gode  teknikker og om å planlegge og ta hensyn rådende hav- og værforhold.

Et bestått kurs gir deg et kompetansebevis – «våttkortet». Med bestått grunnkurs hav vil du som regel få lov å leie kajakker på mange utleiesteder, og grunnkurs hav er obligatorisk dersom du ønsker å låne klubbens kajakker til egne turer. Mange turarrangører krever også denne kompetansen for deltakere på turer.

Påmelding:
Send epost til leder (at) vlkk.no eller oppgitt kursholder.
For alle kurs og datoer gjelder forbehold om tilstrekkelig antall påmeldte til kursene og forbehold om været.  Vi ønsker vanligvis minst 4 deltakere på et kurs av hensyn til muligheter for deltakere å samarbeide og lære av hverandre.