Teknikkurs 18. – 20. juni 2021

Bli med på vårt teknikkkurs! Dette kurset er en super anledning til herlig intensiv øving og læring av nye, nyttige teknikker under veiledning fra gode instruktører.

Se mer informasjon på denne siden: Teknikkurs

Har du vært medlem i klubben en stund, vanligvis minst halvt år, koster kurset kun kr 1200! Det er omtrent halvparten av hva andre kursholdere tar for samme kurset, men kvaliteten her er like god som andres.
Er du ikke medlem i klubben koster kurset kr 2000.
Har du allerede tatt teknikkurset hos oss, kan du gjenta kurset som oppfriskning til en enda rimeligere pris kr 800. En slik repetisjon er gull verdt! Kajakk, åre, trekk og padlevest er inkludert. Du må ha tørrdrakt, enten har du selv eller du kan leie for kr 500 for kurset. Det er mulighet for at i deler av kurset pålegges deltakere å bruke hjelm. Padlehjem, klatrehjelm eller sykkelhjelm fungerer fint. Den må tåle (sjø)vann.

Kurset gjøres i løpet av 3 økter på fredag og lørdags ettermiddag, samt hele søndag.

Deltakerkrav, minimum:
Du må ha gjennomført grunnkurset, eller du har tilsvarende ferdigheter. Du gjør egenredning og kameratredning sikkert i rolige forhold.

Les gjerne også denne informasjonen om våre kurs.

Legg igjen en kommentar