Livet videre for VLKK

Styret i klubben har dessverre måttet konstatere at det er blitt utfordrende å finne / etablere et nytt og komplett styre fra 2019. Det er ikke funnet ny lederkandidat, noe som er avgjørende. I et medlemsmøte 8. mai 2019 fikk det sittende styre aksept for å undersøke å gå sammen med Leknes Padleklubb. De er positive til tanken. Begge styrer starter derfor dialoger med tanke på sammenslåing. Etterhvert vil det bli nye årsmøter for å gjøre nødvendige vedtak.

Vi tror uansett det vil være positivt at øyas to klubber blir til en med bedre muligheter for å lage interessant tilbud for medlemmer.

Inntil denne prosessen er fullført anser sittende og ikke komplett styre at klubben ikke kan ta det HMS-ansvar som forventes for trygghet på sjøen ifm klubbarrangementer. Terminlista kan og vil derfor bli forandret på kort varsel. Vi prøver å fortløpende annonsere aktiviter som blir gjennomført.

Legg igjen en kommentar